3 věci, které se z karet nikdy nedozvíte


Karty umí neuvěřitelné věci, ale existuje pár věcí, na které byste se jich raději ptát neměli. Na tři ošemetné typy otázek se od karet nikdy nedočkáte odpovědi. Které to jsou a proč?

zdroj: tisková zpráva

Smrt a délka života 

Nikdy se neptejte karet kdy zemřete, kolik let se dožijete nebo jak dlouho budou žít vaši blízcí. Na tento typ otázek karty zásadně neodpovídají a pokud si nějakou kartu stejně vytáhnete, žádnou smysluplnou odpověď z ní nevyčtete.
Proč je tomu tak? Délka našeho pozemského života není předem určena. To, jak dlouho nakonec budeme žít a jakým způsobem ze světa odejdeme, ovlivňuje naše karma. Karmu si vytváříme my sami prostřednictvím svých činů v minulých i v tomto životě, ale nikdy není pozdě změnit ji k lepšímu!
Karty vám sice mohou říct, že vám hrozí nehoda nebo zdravotní potíže, nikdy ovšem neřeknou, že zemřete. Dokonce i obávaná tarotová karta „Smrt“ ve skutečnosti znamená vzdát se něčeho, aby se uvolnil prostor pro nové začátky – nikoliv skutečnou smrt.
Zajímavé je, že narození dítěte je úplně jiný případ. V tarotu existuje hned několik karet, které ji mohou věštit. Jsou to zejména karty „Slunce“ a „Císářovna“. Pouze vytažení jedné z těchto karet však k vyvěštění narození potomka nestačí, jde o kontext celého výkladu – takže je to trochu komplikovanější, ale jde to. 

Vaše svobodné rozhodnutí 

Lidé se velmi často ptají karet, jak se mají rozhodnout. Je to logické, zajímá nás, jak se budou věci vyvíjet, jestliže zvolíme jednu nebo druhou cestu, a právě karty jsou při rozhodování skvělým pomocníkem.
Karty vám však mohou „pouze“ říct, jaké jsou dva možné výsledky, pokud uděláte to nebo ono. Neřeknou vám, co nakonec uděláte, jak se rozhodnete – to je totiž jen a pouze na vás! Člověk má svobodnou vůli, přestože okolnosti, které nás v životě potkávají, jsou dílem osudu a karmy. To, jak s nimi naložíte je však na vás!
Neptejte se tedy, jak dopadnou věci, které závisí od vašeho rozhodování! Pokud třeba uvažujete o odchodu ze zaměstnání, ale nikdo vás nevyhazuje, neptejte se, jestli odejdete – je to totiž jen na vás! 
Můžete se však zeptat, jestli dostanete nějakou lepší příležitost – a podle toho se pak rozhodnout!

Zbytek článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz