Proměňte své špatné vlastnosti na své přednosti!


Každé znamení má silné i slabší stránky. Poradíme vám, jak si ze svých slabostí udělat jedinečnou výhodu.

zdroj: tisková zpráva

Každý z nás má některé vlastnosti, se kterými není úplně spokojený. Které jsou ty vaše?
Většina vlastností, které považujeme za špatné, spočívá spíš v tom, že něčeho je v naší povaze až příliš. Například je dobré být zodpovědný, ale dělat si kvůli všemu zbytečné starosti naopak spíš znepříjemňuje život. „Špatné“ vlastnosti jsou tedy něco, co narušuje rovnováhu a harmonii v naší povaze. 

Naše povahové vlastnosti a temperament jsou z velké části závislé na našem znamení a na tom, co nám hvězdy nadělily do vínku. I když zdaleka neplatí, že by byli dva lidé narozeni ve stejném znamení povahově stejní, mají toho někde uvnitř své duše hodně společného, a to jak co se týče silných stránek, tak i slabostí. Další naše vlastnosti, lepší i horší, jsou dány ascendentem, lunárním znamením a postavením planet v našem horoskopu narození. Každý z nás je zkrátka jedinečný stejně jako je jedinečná jeho přesná hodina, minuta a místo narození. A to platí nejen o našich vlohách, ale také o vlastnostech, které nám komplikují život. 

Dobré a špatné vlastnosti – nerozlučné sestry 

Pozitivní a negativní vlastnosti každého znamení spolu většinou velmi úzce souvisí. Vlastně se jedná o dvě strany stejné mince. Například Beran je průbojný a zdravě soutěživý a to mu přináší v životě úspěchy. Na druhé straně je až příliš netrpělivý a tvrdohlavý, protože tyto vlastnosti jsou zkrátka jen jiným projevem toho, co je zároveň jeho předností. Jiný příklad, Vodnář je idealista, kreativní člověk a svými originálními nápady a myšlenkami pomáhá ostatním lidem kolem sebe. Ale stinnou stránkou těchto vlastností je někdy až přílišná ztřeštěnost, snílkovství a nedotahování věcí do konce. Ryby jsou vnímavé, intuitivní, citlivé a často nezištně pomáhají svému okolí, ale na druhé straně jejich vnímavost k nespravedlnostem jim často přináší zbytečný smutek, trápení a potíže v životě. 

Aby toho nebylo dost, každý z nás dostal značnou „porci“ takzvaně negativních vlastností i od svého ascendentu, protože ascendent určuje způsob, jakým se projevujeme navenek a jak nás vnímají lidé. Takže pokud jste třeba Vodnář s ascendentem v Beranu, budete se muset v životě poprat nejen s tím, že vaše nápady jsou na vaše okolí až příliš bláznivé, ale k tomu vás ještě bude trápit i netrpělivost – nic příjemného. A podobně je na tom kterákoliv kombinace dvou znamení, slunečního a ascendentu. 

Nepotlačujte je, není to zdravé! 

Jak to udělat, abychom si ze svého znamení a ascendentu vzali pouze ty dobré vlastnosti a zároveň se zbavili těch špatných?
Snad nejhorším způsobem, jak se „vypořádat“ se svými negativními vlastnostmi je potlačovat je. Bohužel je to v naší společnosti ještě pořád jeden z nejrozšířenějších způsobů. Pokud se stydíte za to, jací jste a popíráte věci, které vycházejí z vašeho vlastního nitra, je to jako kdybyste se snažili zničit část své vlastní identity. Ztrácíte svoji osobní sílu, protože jak už víme, dobré a špatné vlastnosti každého z nás spolu velmi úzce souvisí a jedno nemůže být bez druhého. Z takového počínání mohou vznikat nejen psychická traumata, ale při dlouhodobém působení dokonce reaguje i naše tělo vznikem nemocí, které jsou v horších případech i vážné. Všechno záleží na tom, jak dlouho a jak silně potlačujete sami sebe – ale zdravé to není nikdy! Možná jste již slyšeli ve svém okolí příběhy o lidech, kteří si nikdy na nic nestěžovali, všechno v sobě dusili a snažili se chovat tak, jak od nich ostatní čekají – a za „odměnu“ dostali od života pouze nemoc. A to je přesně ten případ! 

Všechno špatné je k něčemu dobré. Zjistěte, k čemu! 

Klíčem k úspěchu je uvědomit si jednu velkou pravdu: Všechno špatné je k něčemu dobré! Možná to zní jako klišé, ale důležité je pochopit hluboký vnitřní význam tohoto sdělení. Esoterické zákony nám totiž říkají, že nic z toho, co se děje, se neděje náhodou, všechno má svůj smysl, i když o něm nevíme. A proto taky není náhoda, že jste se narodili právě s těmi vlastnostmi, které máte. Právě s nimi totiž můžete v životě něco velkého dokázat – a to jak s těmi dobrými, tak s těmi, které považujete za špatné. Jde spíš o to najít si své místo a životní cestu, kde budete moct právě tyto své danosti uplatnit konstruktivním způsobem. Věřte tomu, že ta správná cesta pro vás existuje – a pak už nebudete muset nikdy být sami se sebou nespokojeni!  

Co tedy udělat s vlastnostmi, které považujete za negativní? 
Závěr článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz