Smrt a horoskop – lze předpovědět konec života?


Hvězdy řídí naše osudy a znají všechna tajemství! Prozradí vám, kolik let na Zemi vám ještě zbývá? Lze z nich vyčíst, kdy a jak zemřete? Nahlédněte s námi za tajemný závoj na pomezí života a smrti – prozradíme vám, co vám horoskop a výklad karet mohou říct o věcech posledních! 

zdroj: tisková zpráva

Věčné tajemství a pravdivý příběh z historie 

Nikdo z nás neví, kdy a jak opustí tento svět. Může to být klidně a v požehnaném věku, nebo náhle a nečekaně. Smrt nás děsí nejen proto, že nevíme, co po ní bude následovat. Obavy jsou o to větší, že nelze tušit, kolik času nám ještě zbývá, než nastane naše poslední hodina. 

Ale co když přece jen existuje způsob, jak to zjistit?
Síla věštění je mocná – proč by nemohl horoskop nebo karty znát odpověď na největší záhadu naší budoucnosti? 

Řekneme vám příběh, který se zapsal do dějin.
Astrolog, vědec a matematik Jan Kepler dostal za úkol vypracovat podrobný horoskop pro slavného vojevůdce třicetileté války, Albrechta z Valdštejna. Jejich spolupráce trvala dlouho, zákazník byl s přesností a výstižností Keplerových předpovědí nadmíru spokojený. Jednou se však stala zvláštní věc. Na začátek roku 1634 vyšla Valdštejnovi velmi špatná předpověď, konstelace planet byly pro něj nanejvýš nepříznivé. Známého vojevůdce to zneklidnilo, ale astrolog mu i přes jeho vytrvalé naléhání odmítl vypracovat horoskop na další období. Tušil snad, co se stane?
Kepler zemřel již v roce 1630, takže se nedožil potvrzení své předpovědi. V únoru 1634 se stal Albrecht z Valdštejna obětí zrady a úkladné vraždy. Zlověstné proroctví se naplnilo... 

Je okamžik smrti předem daný? 

Věděl Kepler předem a s jistotou, kdy odbije Valdštejnova poslední hodina? Nebo pouze odhalil kritické období, kdy mu hrozilo nebezpečí, a vojevůdce měl tu smůlu, že se mu nepovedlo ho odvrátit?
Keplera se už zeptat nemůžeme, jeho myšlenky pro nás navždy zůstanou záhadou. Můžeme se však na věc podívat z pohledu dnešní moderní astrologie! 

Umět předpovědět délku života by znamenalo, že čas naší smrti je předem daný a až přijde náš okamžik, už jí neunikneme...
Jenomže to tak není! Naštěstí! 

Co nám tedy vyměřuje čas života na Zemi, když ne osud?
Ale ano, je to osud, který existuje a řídí běh našich životů! Ve svých rukách však máme ohromnou moc a to, co nám bylo osudem naděleno, můžeme zmírnit, oddálit nebo dokonce i úplně zvrátit! A to je skvělá zpráva! 

Kepler udělal stejnou věc, jako dělají astrologové v dnešní době. Odhalil kritické období v životě svého zákazníka, varoval ho před nebezpečím, které bylo opravdu nesmírně velké. Ve Valdštejnově horoskopu se tehdy sešly tak nepříznivé aspekty planet, jak se stává opravdu jen velmi vzácně, většině lidí se to za život nestane nikdy... Riziko bylo obrovské, ale ne neodvratitelné. Kdyby Kepler nezemřel dřív, třeba by Valdštejna včas varoval, jak hrozícímu nebezpečí uniknout, jak se vyhnout tragickému konci. Jenomže osud byl tenkrát silnější... 


Co lze zjistit a co nelze 


Existuje několik míst v horoskopu, při pohledu na něž zkušený astrolog zpozorní.
Odhalují totiž možné potíže, spojené se smrtí a věcmi posledními! 

Jedním z těchto míst je osmý dům. Planety, které se v něm nacházejí, naznačují, jestli bude smrt zrozence spíš klidná a spokojená, nebo bude jeho život přeťatý náhle a bez varování například úrazem či jiným neštěstím. O okolnostech na konci života nám toho může hodně napovědět i postavení některých planet, zvláště když je nepříznivé. Pluto je vládcem podsvětí, Saturn přináší těžká životní období plné zkoušek a nesnází. Uran nasvědčuje na nečekané okolnosti a náhlé změny, zatímco Mars vypovídá o tom, že do hry může vstoupit násilí. 

V některých, nepříliš častých případech se v horoskopu jednotlivce sejdou planety skutečně nepříznivým způsobem. Pak astrologovi nezbývá, než varovat dotyčného člověka před rizikem tragického neštěstí nebo ho upozornit, aby byl v určitém období mimořádně opatrný, co se týče zdraví.
Žádný dobrý a seriózní astrolog vám však nikdy, skutečně nikdy neřekne, kdy zemřete nebo kolika let se dožijete! Jednak to neví, může pouze odhalit rizika, a jednak to není v souladu se zásadami etiky!
Astrolog vám může říct, na která období se vyplatí dát si pozor. Dokonce vás může i upozornit, že zrovna vy máte větší riziko stát se jednou v budoucnosti obětí nehody, pokud to z vašeho horoskopu bude opravdu zřejmé! Žádné riziko však není neodvratnou předpovědí konce – právě naopak! Když včas víte o možném nebezpečí, o to můžete být opatrnější a o to snáz se mu vyhnete!
A to stojí za to! 


Smrt v tarotových kartách 
Z horoskopu den své smrti nevyčtete. Lze vyvěštit délku života z karet? 

Závěr článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz