Astrální cestování – jak na to?


Věděli jste, že se můžete naučit řídit své sny a zažívat v nich dobrodružství, jaké si jen budete přát? A nejen to, s trochou cviku může vaše duše cestovat po světě a navštěvovat přátele třeba na druhém konci světa, aniž by se vaše tělo pohnulo z postele. Naučte se s námi tajemstvím astrálního cestování a vědomého snění! 

zdroj: tisková zpráva

Taky občas zatoužíte navštívit blízkého člověka, který je daleko od vás? 
Rádi byste poznávali cizí země, ale povinnosti vás nepustí za hranice všedních dnů?
Připadá vám váš život nudný a sníte o dobrodružstvích, které si nemůžete dovolit?
Stává se vám, že se ráno vzbudíte z krásného snu a přejete si, aby pokračoval? 

Nejste sami, vždyť kdo z nás by občas nezatoužil, aby se sny staly skutečností.
Jenomže realita je realita, co si budeme povídat. Někdy je prostě trochu nudná a šedivá. Už v dětství jsme zjistili, že zdaleka ne všechna přání si můžeme splnit.
Ale počkejte, opravdu nemůžeme?
Co když jsou věci trochu jinak, než se na první pohled zdá? 

Náš hmotný svět, ve kterém žijeme, má jistá pevně daná omezení. Pracovní a rodinné povinnosti, nedostatek peněz, zdravotní potíže a mnoho dalších důvodů nám může bránit proměnit naše sny na skutečnost. Znáte to.

Ale pozor, pro nehmotný svět tato omezení neplatí! A naše duše jsou nehmotné povahy, pouze v této době žijí vtělené v lidských tělech, aby zde splnily určité úkoly a nasbíraly zkušenosti. To však ani zdaleka neznamená, že by duše byla vězněm těla!

Duše je sice k tělu pevně připoutaná, aby mohlo tělo žít, ale zároveň může v některých situacích z těla dočasně vystoupit. Možná vás napadne, že je to v klinické smrti nebo v kómatu, ale není nutné zacházet do takových extrémů, duše se totiž od těla dočasně odděluje každou noc ve spánku. A to nám otevírá nečekané možnosti – spánek a snění nejsou pouze odpočinkem pro tělo, ale ukrývají v sobě netušený potenciál, který můžeme využít pro obohacení svého života. 

Co je to astrální tělo? 

Nehmotnému světu, ve kterém žije naše duše, se říká také astrální svět. Každý z nás má kromě fyzického, hmotného těla ještě i astrální neboli éterické tělo. Je zajímavé, že astrální tělo se po dobu našeho života velmi podobá našemu skutečnému tělu. Má nohy, ruce, obličej podobný našemu skutečnému obličeji. Akorát není hmotné.

Vzpomeňte si na duchy, kteří občas straší třeba na starých hradech nebo na místech nějaké tragédie. Obvykle vypadají stejně jako vypadali nositelé této duše za jejich života. Duch je totiž energie, která po smrti nenašla klid a zůstala na Zemi ve svém astrálním těle.

Duše, které po smrti v míru opustí Zemi, časem změní podobu svého astrálního těla tak, aby odpovídala jejich novému tělu, ve kterém se reinkarnují a znovu narodí. 

Lucidní snění . Dobrodružství v nehomtném světe

V astrálním světě neexistují vzdálenosti, hranice a omezení. Je to svět snů, každý v něm může být tím, čím chce a jít tam, kam si jen přeje.
Háček je v tom, že si obvykle neuvědomujeme, že sníme, takže se i ve snech chováme tak, jakoby to byla realita i s jejími omezeními. 

Stalo se vám už někdy, že jste si ve snu uvědomili: „Jé, to se mi jen zdá!“ Některým lidem se to stává častěji, některým jen zřídka, a většinou se po takovém uvědomění probudíme. 

Naučte se umění lucidního snění! Znamená to snění, ve kterém si uvědomujete, že je to jen sen, a tak můžete dělat cokoliv jen chcete bez obav z následků. Můžete jít kam chcete bez ohledu na vzdálenosti a čas. A to už stojí za to! Existují lidé, pro které je lucidní snění naprosto přirozené a když sní, tak o tom vlastně vždy vědí. Možná patříte mezi ně, i když jich není mnoho. V tom případě máte vyhráno, ale tuto schopnost se s trochou cviku může naučit každý.

Jak na to? 

Ve stavu bdění se rozhodněte pro nějaký signál, který vám ve spánku bude signalizovat, že je to jen sen. Nejlepší je vybrat si něco, co v realitě není možné, ale o čem se vám zdává poměrně často.

Může to být třeba létaní. Hodně lidí mívá sny o tom ,že létá. Řeknete si tedy: „Až budu létat, znamená to, že je to sen.“ Důležité je myslet přes den za bdění na tento fakt tak často, že si na něj vzpomenete i ve snu. Uvědomění: „Létám – je to sen.“ aniž byste se hned vzbudili znamená, že jste ovládli umění vědomého snění.

Blahopřejeme – máte před sebou skvělá dobrodružství v nehmotném světě a je jen na vás, jak tuto schopnost nyní využijete. Možnosti jsou téměř neomezené!

Astrální cestování – cesty bez těla na skutečná místa 

Už víme, jak se svým astrálním tělem cestovat ve snu po nehmotných světech. 
V nich lze dosáhnout cokoliv, co si jen budete přát, ale má to háček – není to „skutečné“, pokud skutečností rozumíme to, na co si můžeme v hmotném světě sáhnout.

Možná však chcete víc. Možná se chcete podívat na skutečná místa a navštívit skutečné lidi.

Závěr článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz