Soulmate aneb spřízněná duše. Rady, čeho si všímat!


zdroj: tisková zpráva

Každý z nás někde uvnitř touží potkat člověka, se kterým si budeme dokonale rozumět. Mezi všemi lidmi na Zemi má každý z nás několik spřízněných duší – jsou to lidé, kteří jsou nám na první pohled sympatičtí, a je našim osudem stát se životními partnery nebo navázat celoživotní přátelství. Jsou to duše, se kterými nás spojuje hluboký pocit vnitřního porozumění a kolikrát se obejdeme i beze slov. Jsou to lidé, kteří cítí věci stejně jako vy, ctí podobné hodnoty, mají stejný vkus, zkrátka jste naladěni na stejnou vlnu. A v neposlední řadě, se svojí spřízněnou duší si můžete naprosto důvěřovat, nezradíte se navzájem a pokud by mezi vámi náhodou vzniklo nějaké nedorozumění, určitě nebude mít dlouhého trvání!

Jak takového člověka poznat? Jak odhalit skutečně spřízněnou duši a nespálit se? Prozradíme vám to! 

Pohled do očí a vnitřní pocit 

Jistě to znáte, ale ne každý z nás si uvědomí, jak moc je to důležité. Podíváte se tomu člověku do očí a máte pocit, jako kdybyste se znali odjakživa. Intuice nelže – nejspíš tomu tak opravdu je, protože naproti vám stojí vaše spřízněná duše!

Aby to však nebylo tak jednoduché, hypnotizující pohled do očí protějšku může znamenat i něco jiného. Pohled do očí vám přinese zvláštní pocity i v případě, že vaše duše jsou sice navzájem provázané, ale trochu jiným způsobem, nepříliš pozitivním. Je možné, že vás spojuje karmická zátěž. To znamená, že vás to sice k sobě neodolatelně táhne, ale váš vztah bude hned od svého začátku spojen se spoustou trápení. V takovém vztahu se často objevují manipulace, psychologický nátlak, týrání a podobné nepříjemnosti, po kterých nikdo z nás netouží. Vyplatí se tedy nenechat se zhypnotizovat hlubokýma očima hned na první pohled, ale nejprve se zamyslet nad tím, jestli jsou vaše duše spřízněné v tom dobrém nebo spíš v tom méně příjemném smyslu.

Jak na to přijít? Je to snadné – důvěřujte svým pocitům! V blízkosti skutečně spřízněné duše, která se může stát druhou polovinou vašeho já, se budete cítit příjemně a uvolněně. Budete mít pocit, že můžete být sami sebou. Při pohledu do jeho nebo jejích očí pocítíte nejen vzájemnou blízkost, ale také dobrý a povznášející pocit. Jestliže naopak cítíte tlak, výčitky svědomí nebo pocit viny, rychle pryč! 

Horoskop vám napoví


Vaše spřízněná duše, kterou hledáte, vám bude blízká i z astrologického hlediska.

Podívejte se na svůj osobní horoskop – nestačí pouze sluneční znamení, důležitý je taky ascendent, měsíční znamení, postavení planet, a v neposlední řadě kompatibilita vašich let narození podle čínského horoskopu! Horoskop určuje podstatné rysy naší povahy. Každá duše se na Zemi rozhodne zrodit právě v takové době, kdy astrologické konstelace odpovídají jejím cílům a preferencím. Není to tedy žádná náhoda!

Samozřejmě, i vztah dvou lidí, kteří podle horoskopu nejsou právě ideálními partnery, může fungovat. Zkušený astrolog však ve většině těchto případů odhalí něco v postavení planet, co tyto dva lidi sbližuje, aniž by to bylo patrné na první pohled.

Jestliže tedy váháte, zda je člověk po vašem boku skutečně vaší spřízněnou duší nebo je to pouze vaše zbožné přání, podívejte se na váš podrobný horoskop, nejlépe přesně podle dne narození. Prozradí vám, jestli vaše duše jdou po stejné životní cestě! 

Kráčet stejným směrem

Někdo moudrý kdysi řekl, že láska neznamená dívat se jeden na druhého, ale dívat se společně stejným směrem. Zjistit, jestli jsou vaše životní cesty stejné nebo alespoň velmi podobné, to je úkol, na který nestačí znát se den, dva nebo týden, mnohdy ani měsíc nebo rok. Záleží na tom, jestli jste vy a protějšek svým založením spíš extroverti nebo introverti, ale svůj čas to chce vždy.

Závěr článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz