Energetičtí upíři – číhají i na vás!


Upíři nejsou jen ve strašidelných filmech – ty skutečné však nepoznáte podle dlouhých špičáků a pobledlého obličeje. Prozradí je zcela jiné věci a mohou se ukrývat i mezi vašimi blízkými! Jsou to energetičtí upíři – lidé, jenž vysávají energií z ostatních. Běhá vám z toho mráz po zádech? Nemusí – prozradíme vám, jak na ně vyzrát! 

zdroj: tisková zpráva

Možná jste ještě o energetických upírech neslyšeli, ale v esoterice je toto téma na přetřesu poměrně často. Souvisí totiž se vztahy a bytostně se nás všech dotýká, přestože o tom mnohdy netušíme! Víte, jak zjistíte, že máte ve svém okolí energetického upíra a jak se před ním můžete bránit? 

Poznat, že máte do činění s energetickým upírem, obvykle není snadné. Jde o lidi, kteří se na první pohled nijak neliší od běžné populace a dokonce se mohou ukrývat i mezi osobami, které znáte již dlouho a dobře – pouze vám zatím unikalo jejich upíří chování. A co je horší, mnohdy si ani sám energetický upír neuvědomuje, co vlastně činí – energetický vampyrismus totiž probíhá ve většině případů na podvědomé úrovni, a o to zrádnější ve vztazích bývá! 

Prvním krokem k odhalení, že vás vysává energetický upír, je všímat si na sobě projevy jeho působení. Cítíte se často unaveně, bez energie a motivace, ani by to mělo nějaký dobrý důvod? Pociťujete fyzickou a psychickou slabost a vyčerpanost? To všechno samozřejmě může mít i jiné příčiny, třeba přepracovanost nebo depresi. Jedním z možných vysvětlení, pokud je všechno ostatní v pořádku, ovšem je, že ve vašem okolí řádí energetický upír! 

Odhalit, o koho jde, však už může být o něco zapeklitější. Řekněme si to na rovinu, nechceme přece nikomu křivdit ani ho neprávem obviňovat. Na druhé straně právě tyto pocity často vedou k tomu, že skutečný energetický upír zůstane neodhalen. K potvrzení vašeho podezření může být zapotřebí poradit se s odborníkem, jenž disponuje jasnovidnými schopnostmi. 

Dobrým znakem energetických upírů bývá jejich negativní vyzařování. To ovšem neznamená, že by dotyčný člověk chodil oblékaný v černém a málo se usmíval – vůbec ne. Jde spíš o pocit, který máte v jeho či její společnosti, jakkoliv by šlo o zdánlivě milou, usměvavou a přátelskou osobu. Pokud cítíte zvláštní svíravý pocit v břiše a máte podvědomou chuť co nejrychleji se od dotyčného člověka vzdálit, jste dost pravděpodobně na správné stopě!

Závěr článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz