Indigové děti – kdo jsou a proč jsou tady?


Na Zemi se v posledních desetiletích rodí nová generace lidí, výjimečná svými zvláštními schopnostmi a barvou aury, která jim dala jméno – indigové děti. Tito lidé mají v životě zvláštní úkol – možná mezi ně patří i vaši potomci, nebo dokonce vy sami! 

zdroj: tisková zpráva

Kdo jsou indigové děti? 

Indigové děti se na Zemi rodí již posledních přibližně třicet až čtyřicet let, nejprve jich však nebylo mnoho a v mladších ročnících poměrně rychle přibývají. Pojem „děti“ tedy už není zcela přesný, dnes už to mohou být i třicátníci, i když s mnohem větší pravděpodobnosti je lze najít mezi dětmi. 

Indigové děti, nebo indigoví lidé mají zvláštní vlastnosti, jsou na duchovně velmi pokročilé úrovni a právě nyní nastala doba, kdy se mohou tyto duše na Zemi realizovat, proto se jich objevuje tolik. Je to díky historickému vývoji a také tomu, že lidstvo jako celek je víc duchovně probuzeno a otevřeno novým myšlenkám. 

Proč vlastně „indigo“? Toto slovo popisuje typickou barvu, která se objevuje v auře indigových dětí a lidí. Tmavomodrá barva se vztahuje k šesté čakře, která se nachází v oblasti třetího oka. To značí velkou duchovní vyspělost těchto duší a znamená schopnost vidět skryté souvislosti a snáz se dopracovat k duchovnímu poznání.
Na druhé straně, být indigovým dítětem není zdaleka jen výhoda. Tito lidé mají své zvláštní poslání, ale o to těžší to na Zemi ve společnosti mají. Jsou v jistém smyslu „o krok napřed“ a někdy mají proto problém zapadnout do běžné společnosti, protože vidí a cítí věci, které jsou ostatním skryté. 

Jak poznat, zda vy nebo vaši potomci patříte mezi indigové děti? 
Pro začátek není vůbec nutné vyhledávat jasnovidce, který vidí auru – indigové lidi lze snadno odhalit podle některých typických povahových znaků! 
Tyto povahové rysy vypovídají mnoho o poslání těchto lidí a zároveň prozrazují, proč je jejich život v běžné společnosti mnohdy těžký. Posuďte sami – třeba se v našich popisech najdete! 

Pocit výjimečnosti a hlubšího poslání 

Indigové děti mají již odmalička zvláštní pocit výjimečnosti, který cítí někde uvnitř. Jejich duše přesně vědí, že jsou zde proto, aby dokázaly něco velkého, a uvědomují si, že mají zvláštní poslání, i když v dětství třeba ještě nevědí zcela přesně, co mají na světe vlastně dokázat. Tyto děti jsou proto trochu tvrdohlavé, ale zároveň jsou velmi bystré a inteligentní. Uvědomují si vlastní odlišnost a to, že se na svět narodily proto, aby dokázali něco důležitého.
Je zajímavé, že tyto děti již odmalička nemají problém mluvit o tom, jak svoji výjimečnost a své poslání cítí. Přitom nelze říct, že by měly zrovna nadbytek sebevědomí, například nemusí zapadat mezi kamarády ve škole, ale se svými rodiči začnou sami od sebe mluvit například o smyslu života.

Zbytek článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz