Manipulace jako součást lásky?


Proč se v partnerských vztazích tak často objevují manipulace a boj o moc? Prozradíme vám, co o nich říká horoskop a jak je řešit!

zdroj: tisková zpráva

Napětí, které přitahuje i zraňuje 

Láska a boj o moc jsou špatnými společníky, které si asi nikdo z nás nepřeje potkávat ve svém životě bok po boku. Ještě horším společníkem lásky je manipulace, kdy sahají protistrany ve vzájemném soupeření k nečestným prostředkům a lžím. Ideálem pro většinu z nás je harmonické partnerství plné důvěry, ale když se rozhlédnete kolem sebe, nejspíš zjistíte, že překvapivé množství vztahů připomíná spíš bitevní pole než idylku, kterou bychom si představovali. 

A tak se můžeme zeptat – jak je možné, že přestože si oba z dvojice přejí láskyplný a rovnocenný vztah, nakonec to tak často dopadne jako strategická hra plná nečestných úskoků? Vždyť to přece mělo být úplně jinak! Jak se tomu lze vyhnout? 

Většina z nás bude asi v první řadě házet vinu na partnera – on s tím začal, on musí mít všechno po svém, neumí pochopit vaše důvody, proto mu musíte občas milosrdně zalhat, a podobně. Možná máte naopak sklon dávat všechno za vinu sobě – já jsem něco zkazil(a), zranil(a) jeho city, řekl(a) něco nevhodného, proto se se mnou hádá nebo naopak nekomunikuje. Pokud patříte do první skupiny, tak máte nejspíš na vašem partnerském bitevním poli momentálně náskok. Ve druhém případě, pokud vidíte sebe jako toho špatného, jste zřejmě tak trochu „pod pantoflem“. Možná se ve vás míchají oba tyto pocity, jestliže je váš „boj“ blízký remíze. Ale tyto pocity nevypovídají mnoho o tom, proč mocenská hra mezi vámi ve skutečnosti vznikla místo toho, abyste se k sobě chovali jako dvě části stejného celku. 

Ve vztazích totiž neválčíme proto, že by jeden z nás byl lepší a druhý horší, nebo že by jeden měl pravdu a druhý ji neuměl pochopit. „Na vině“ jsou hvězdy a planety v našem partnerském horoskopu. Občas se zkrátka setkají dva lidé s takovým partnerským horoskopem, který v nich vyvolává permanentní vzájemné napětí a nutí je navzájem válčit. Stává se to překvapivě často, protože toto napětí je velmi často zároveň zdrojem vzájemné přitažlivosti, vzrušení a vášně! 

Jak se domluvit, když se perou Pluto a Mars 


Za manipulaci a boj o moc v horoskopu odpovídá Pluto, ale vyostřit se to umí i tehdy, když se do hry připlete Mars. Důležitější než osobní horoskop každého ze dvou jednotlivců je v tomto případě jejich společný partnerský horoskop. Napětí mezi těmito planetami totiž umí i ze dvou mírumilovných beránků udělat krvelačné šelmy, poštvané do nečestného boje proti sobě! 

Co dělat, jestliže se ve vašem vztahu takové napětí objeví, ale nechcete se kvůli tomu rozcházet, vždyť jinak vám to klape a rozumíte si?

Zbytek článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz