Přírodní bytosti - jak s nima mluvit?


Věříte na víly, skřítky nebo elfy? Že podle vás existují jen v pohádkách? Omyl! Neviditelné bytosti skutečně existují a mohou vám pomáhat, když se s nimi naučíte komunikovat. Pojďte se s námi ponořit do říše fantazie, která není pouze fantazií!

zdroj: tisková zpráva

Neviditelné bytosti kolem nás 

Pokud čtete tyto řádky, jistě tušíte a cítíte, že na světě je toho mnohem víc, než dokážeme vidět očima nebo změřit vědeckými přístroji. Esoterické nauky praví, že na světě zdaleka nežijeme sami, že Země je zalidněna celou řadou bytostí, které jsou našemu běžnému zraku neviditelné. Například andělské bytosti a duchové zemřelých se mohou za některých okolností běžně pohybovat mezi lidmi, většinou proto, aby jim v něčem pomohli a ochránili je. 
Kromě nich jsou zde s námi i víly, skřítkové a další, takzvané přírodní bytosti. Ví o nich jen málo lidí a to je trochu škoda, protože jsou to bytosti veselé, rozverné a plné optimistické energie, o kterou se s vámi rádi podělí.
Jaro je po dlouhé zimě konečně v plném rozkvětu a právě nyní se přírodní bytosti probouzejí k aktivitě. Ať už na ně věříte nebo nevěříte, dejte jim šanci přinést do vašeho života radost! 

Jak komunikovat s přírodními bytostmi 

Na rozdíl od andělů, kteří jsou posly z nebeských říší, jsou přírodní bytosti ryze pozemské, bydlí na Zemi, oživují ji a chrání. Jsou to bytosti čtyř živlů – ohně, vody, země a vzduchu. Proto se jim někdy říká taky elementálové nebo elementární bytosti (element = živel). Jejich těla nejsou hmotná, ale složená z neviditelných energií. Kdo má vrozenou schopnost jasnozřivosti nebo vysoce vyvinutou intuici, tomu se může povést spatřit je na vlastní oči. A každý z nás s nimi může navázat přátelský kontakt a získat si je za své spojence, kteří vám pomohou najít radost ze života a třeba si i vyléčit zlomené srdce.

Jak na to? Rozjímání a meditace venku v přírodě, ztišení svých myšlenek a pozorné vnímání okolí, to vše vám pomůže zachytit signály, že je tady s vámi ještě někdo – bytosti, které jsou zde doma a které vás trochu zvídavě pozorují. Zkuste je pozdravit, říct, že přicházíte jako přátelé, nebo jim třeba nechat někde u pařezu drobný dáreček, třeba v podobě sladkosti či něčeho podobného. Že by se na vás lidé dívali jako na blázny? Nebudete to přece dělat před nimi – nyní se vám otevírají okna do úplně jiných světů!
Jak poznat, že přírodní bytosti zareagovaly, že vám odpovídají na váš vzkaz? Přijde to v podobě náhlého pocitu nebo myšlenky, které by vás samotné nenapadly. Může se taky stát, že rozpoznáte v šumění listí nebo potůčku něco jako hlas či slova, že spatříte ve větvích stromů nebo na rozkvetlé louce něco připomínající postavu nebo obličej. To všechno je signálem přítomnosti přírodních bytostí! Možná vám dokonce prostřednictvím vaší intuice ukážou, kterou cestičkou se máte dál na své procházce vydat a kterou nikoliv. Naslouchejte pozorně, jistě vás povedou zajímavým směrem plným dobrodružství! 

Zbytek článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz