Proroctví Nostradama a dalších


Mayské proroctví 2012 jsme přežili ve zdraví, to však ještě neznamená, že máme po starostech. Konec světa předpověděli desítky jasnovidců, a to velmi důvěryhodně. Podívejte se s námi, co nás čeká v blízké a vzdálené budoucnosti podle Nostradama a dalších slavných věštců!

zdroj: tisková zpráva

Nostradamus – třetí světová válka a konec světa 

Snad nejznámějším prorokem všech časů byl Nostradamus (1503-1566). Tento Francouz, původním povoláním lékař, sepsal rozsáhlou sérií stovek veršovaných proroctví, které se dívají do daleké budoucnosti. Ve svých předpovědích vycházel z dlouhodobých astrologických výpočtů a ze svých jasnovidných schopností.. A co je nejzajímavější, historie dává Nostradamovi za pravdu!
Nostradamus předpověděl například katastrofický požár v Londýně v roce 1666, Francouzskou revoluci, Napoleona i Hitlera a obě světové války. 

Jaké další Nostradamovy předpovědi čekají na své naplnění?
Tento prorok rozhodně nešetří katastrofami – válkami, živelnými pohromami, morovými ránami a vraždami.
Jeho největším strašákem pro naši generaci je předpověď třetí světové války. Narážky na ni lze najít na různých místech jeho předpovědí. Klíčovým by prý měl být boj mezi křesťany a muslimy. 

Problémem při luštění Nostradamových předpovědí však je, že mluví v jinotajích. Je to pochopitelné, jejich autor se bál politického pronásledování v případě, že by prozradil všechno, co ve svých věšteckých vizích viděl, naprosto otevřeně.
Jenomže pak lze často interpretovat předpověděné události až dodatečně a předem nelze říct s jistotou nic víc, než že se blíží něco špatného. Jen velmi vzácně udává Nostradamus přesné letopočty, takže na detaily si zřejmě budeme muset počkat – a doufejme, že se jich nedočkáme! 

Těšit nás může, že konce světa se podle Nostradama naštěstí nedožijeme. Má nastat „až“ v roce 3797, v této době Nostradamovy předpovědi končí. 

Sibyla – až se budou ženy oblékat jako muži, přiletí kometa 

Když ze řekne věštkyně, mnohým z nás se vybaví jméno Sibyla. Méně už se ví o tom, že Sibyla nebyla pouze jedna, vlastně šlo o římský pojem, který všeobecně označoval ženu s prorockými a věšteckými schopnostmi, nebo také některé konkrétní nejvýznamnější věštkyně. Literatura se zmiňuje o víc než deseti Sibylách a někdy je těžké rozlišit, které ze sibylských proroctví, které se nám dochovaly do dnešních dnů, pochází od které z nich. 

Když se podíváme do historie, nejedno z těchto proroctví se již splnilo. Pro české země prorokovala jedna ze Sibyl zkázu některých měst v Husitských válkách, velkou povodeň v Praze ve 14. století i morové rány.

Zbytek článku si přečtěte tady

čtěte dále

top věštci

  • Karolína

    Karolína

    Věštec připojen

    Plánujete změnu zaměstnání? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi! Zavolejte mi na tel.: 906 70 13 13! Kartářka Karolína více

    SMS ve tvaru KARTY KAROLINA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 13 13
  • Dalila

    Dalila

    Věštec připojen

    Opustil vás? Je pro vás život bez „NĚJ“ těžký? Co bude dál? Odpovím vám! Tel.: 906 70 30 35 Astroložka Dalila více

    SMS ve tvaru KARTY DALILA
    na číslo 904 30 46
    VOLEJTE: 906 70 30 35
  • Venuše

    Venuše

    Věštec připojen

    Přijde vám čekání na toho pravého nekonečné? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Zavolejte mi na tel.: 906 70 30 35. Kartářka Venuše více

    VOLEJTE: 906 70 30 35

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., obsah www.astrohled.cz, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 49 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz